KENNISMAKING

IK ZOEK EEN FOTOGRAAF VOOR ONZE HUWELIJKSFOTO’S

Zijn jullie een verliefd koppel, op zoek naar een gepassioneerde huwelijksfotograaf? Dromen jullie al heel je leven van een fotoreportage waarbij blijvende herinneringen worden opgewekt van die ene onvergetelijke dag? Foto’s waarbij het plezier, de verliefdheid en de spontaniteit van af spat? Dan zijn jullie aan het juiste adres!

Pol-ipon-fotografie

 JOUW HUWELIJKSFOTOGRAAF VAN DIENST

Bij IPON kom je op je huwelijksdag niet voor nare verrassingen te staan. Wij doen alle foto-opnames zelf, dus je weet wie op de dag van jullie huwelijk zal langskomen om die onvergetelijke dag van beelden te voorzien. Voordat jullie je trouwherinnering in onze handen leggen, moet het natuurlijk tussen ons klikken. Die klik testen we met een kennismakingsgesprek in onze winkel. We zijn twee personen met één visie en dat typeert ons. Voor een geslaagde fotoreportage is een persoonlijke klik belangrijk. Het leidt naar de mooiste beelden!

ingeborg-ipon-fotografie

SPONTANE EN EIGENTIJDSE FOTO’S

Wij zorgen voor spontane en eigentijdse opnames vanaf het aankleden van de bruid tot aan het begin van de receptie. Wens je dat wij nog wat langer blijven? Geen probleem! Aangezien wij werken met een persoonlijke aanpak, vinden wij jullie persoonlijke wensen ook belangrijk.

Die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jullie bij het bekijken van je foto’s opnieuw de sfeer van jullie trouwdag kunnen proeven.


IPon hoe kies je uw fotograaf
IPon hoe kies je uw fotograaf

Veelgestelde vragen

Liefdes- Leveranciers

Ceremoniemeester nodig? Of een retro wagen?

Bekijk Portfolio

huwelijksfoto aan zee

Onze mogelijkheden?

Gratis verlovingsshoot - Reportage's - Album's - De selfiebox - Prijzen

Trouwen doe je met IPON

050/71 03 24
Foto@ipon.be

Blog

Tips voor een perfect huwelijk